Varta

Varta elemek

 A VARTA elemek biztosítják a megfelelő energiát digitális fényképezőgépek, távirányítók és sok más eszköz számára, melyek mindennapjainkban használatosak. A varta elemek csomagolásán található ikonok segítenek a megfelelő elem típus kiválasztásában. A VARTA elem  ULTRA Lítium termékkínálata tökéletes megoldás az energiaigényes felhasználási területekhez, mint például a digitális fényképezőgépek, GPS-rendszerek és füstérzékelők táplálása. A lítiumelemek extrém körülmények között is kivételesen jól működnek. A VARTA Ultra lítiumelemei egyformán uralják a -40-től +60 °C-ig terjedő teljes hőmérséklet-tartományt.

VARTA Longlife Max Power révén szert tehet a lehetséges legjobb precizitásra, mivel olyan készülékek számára lett kifejlesztve, melyek változó körülmények között igénylik a precíz energiát, a VARTA Longlife Max Power elem precíz és magas szintű energiaellátást biztosít. VARTA elemek kínalata közül a  Longlife Power a  legerősebb típus. A VARTA Longlife Power elemek erőteljes energiát nyújtanak a változóan nagy energiafogyasztású készülékek számára mint például a játékszerek, számítógép-tartozékok, elemlámpák vagy mozgásérzékelők, mivel kifejezetten az ilyen eszközök működtetésére fejlesztették ki.

VARTA Longlife elem a legtartósabb termék a VARTA kínálatában. Különösen olyan készülékekben teljesít jól, amelyeket állandó és alacsony energiaigény jellemez; ilyenek például a távirányítók, faliórák, rádiók, mikrofonok vagy elemlápák. A VARTA Longlife elemkínálat azzal tűnik ki, hogy hosszú üzemi idejű és megbízható energiaellátást biztosít az eszközök számára. Elem Webáruházunkban megtalálja a Varta elemek minden típusát. Rendelését azonnal feldolgozzuk és 1-2 napon belül szállítjuk Önnek!